Η σημαντικότερη τουριστική εκθεσιακή εκδήλωση παγκοσμίως, με πάνω από 10.000 εκθέτες 170.000 επισκέπτες (110.000 επαγγελματίες και 60.000 κοινό) και έντονο επαγγελματικό χαρακτήρα και με μεγάλο αριθμό συνεδρίων,σεμιναρίων, workshops και συνεντεύξεων τύπου.

H WTM θεωρείται το κορυφαίο ετήσιο τουριστικό γεγονός της Μ. Βρετανίας και ένα από τα σπουδαιότερα της Ευρώπης, καθόσον δεν εκφράζει µόνον τη δυναµικότητά της Βρετανικής αγοράς -ως πηγή τουρισµού- αλλά έχει καθιερωθεί και αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα από τα σηµαντικότερα τουριστικά γεγονότα. Η συνολική συµµετοχή εκθετών το 2023 έφτασε τους 3.875, των επισκεπτών 43.727 ενώ κατά τη διάρκεια της…

Η 30η έκδοση της Arabian Travel Market σημείωσε νέο ρεκόρ έκθεσης, καθώς οι διοργανωτές καλωσόρισαν περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες δηλαδή σημειώθηκε αύξηση 5% σε σχέση με το 2019. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 2.100 εκθέτες και εκπρόσωποι από 150 χώρες.

Η Salon Mondial Du Tourisme είναι o

H Athens International Tourism & Culture Expo αποτελεί σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του διεθνούς τουρισμού και το όχημα για νέες συνεργασίες στον εισερχόμενο τουρισμό.

Η Philoxenia σκιαγραφεί το προφίλ του τουριστικού επιχειρείν στη χώρα διατηρώντας ένα ισχυρό εκθεσιακό brand name, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διοργανώνεται ετησίως κάθε Νοέμβριο, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και υποδέχεται πλήθος Ελλήνων και ξένων…

Η έκθεση διοργανώνεται από τον ACTA (Σύνδεσμο Ελληνικών Πρακτόρων Κύπρου) και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εκθέσεις που διεξάγονται στη Κύπρο ενώ έλκει κάθε χρόνο 12.000 επισκέπτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

H WTM θεωρείται το κορυφαίο ετήσιο τουριστικό γεγονός της Μ. Βρετανίας και ένα από τα σπουδαιότερα της Ευρώπης, καθόσον δεν εκφράζει µόνον τη δυναµικότητά της Βρετανικής αγοράς -ως πηγή τουρισµού- αλλά έχει καθιερωθεί και αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα από τα σηµαντικότερα τουριστικά γεγονότα. Η συνολική συµµετοχή εκθετών, επισκεπτών φτάνει τα 53.000 άτοµα.

H Philoxenia είναι η σηµαντικότερη έκθεση Τουρισµού στην Ελλάδα. ∆ιεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO και συµµετέχουν εταιρείες και φορείς από όλο το φάσµα της τουριστικής αγοράς. Είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την οργάνωση επιχειρηµατικών συναντήσεων (Β2Β) για τους εκθέτες της µέσα από το επιτυχηµένο πρόγραµµα φιλοξενίας, hosted buyers

Η TTG Travel Experience  είναι η πιο σηµαντική B2B έκθεση της Ιταλίας για την προώθηση του παγκόσµιου τουρισµού στη χώρα και της τουριστικής προσφοράς παγκοσµίως. Σε διάστηµα τριών ηµερών, συγκεντρώνει διεθνείς φορείς και εκθέτες από όλο τον κόσµo.